Ieškote termostato grindų šildymo sistemai valdyti? Šiame straipsnyje apžvelgsime puikius šildymo valdiklius elektrinėms grindų šildymo sistemoms, kad šildymo sistema veiktų efektyviausiu režimu. Kalbėsime apie:

  • Grindų šildymo valdymo privalumai
  • Kaip išmanieji termostatai gali padėti taupyti energiją ir pinigus
  • Geriausias grindų šildymo termostatas

Kokie grindų šildymo kambario termostato privalumai?

Norint maksimaliai išnaudoti grindų šildymo sistemos galimybes, labai svarbu pasirinkti tinkamą valdiklį. Grindų šildymo sistemos yra energetiškai efektyvesnės už tradicines šildymo sistemas, o sistemai pritaikytas termostatas užtikrina maksimalų efektyvumą, užtikrina tikslią šilumą ir sumažina energijos švaistymą.

Siūlome platų termostatų, tinkančių visiems grindų šildymo sprendimams, asortimentą, o kiekvienas termostatas, naudodamas jutiklius, kurie nustato esamą aplinkos temperatūrą patalpoje, užtikrina, kad būtų nustatyta reikiamo lygio šiluma, atitinkanti reikalavimus.

Jei pageidaujama paprasto įjungimo ir išjungimo valdymo, tinka mūsų rankiniai termostatai. Skaitmeninis grindų šildymo termostatas yra puikus pasirinkimas, jei norite nustatyti šildymo grafiką. Jei domina tokios funkcijos kaip nuotolinis valdymas išmaniuoju telefonu arba automatinis šildymas, tuomet geriausiai tiks mūsų išmaniųjų valdiklių asortimentas.

Kodėl verta rinktis išmanųjį termostatą?

Grindų šildymas pasižymi mažomis eksploatavimo išlaidomis, o naudojant išmanųjį termostatą šildymo sistemai valdyti galima sutaupyti energijos. Išmanusis valdiklis pagerina programuojamo termostato privalumus, nes ne tik leidžia sudaryti individualų šildymo grafiką, bet ir užtikrina automatinį šildymą bei prieigą per išmanųjį telefoną naudojant programėlę Warmup MyHeating. Taigi, namuose visada bus tinkama temperatūra tinkamu laiku, o tai labai pagerins šildymo sistemos energinį efektyvumą ir tvarumą.

Element WiFi termostatas

Element WiFi termostatas yra viena iš mūsų grindų šildymo valdymo naujovių, sukurta atsižvelgiant į paprastumą ir funkcionalumą. Termostatas gali būti naudojamas su visais Warmup grindų šildymo sprendimais, jame naudojami jutikliniai mygtukai ir aiškus grafinis ekranas, kad būtų galima tiksliai valdyti šilumą. Klasikinis, diskretiškas dizainas reiškia, kad jis tiks prie bet kokio namų interjero ir yra visiškai suderinamas su mūsų išmaniųjų telefonų programėlėmis.

Element WiFi gali būti naudojamas kartu su 6iE kaip daugiazonio šildymo sistemos dalis. Grindų šildymą galima įrengti zonomis, t. y. skirtingoms namų zonoms naudoti atskiras sistemas, o kiekvieną zoną valdyti atskiru termostatu. Valdymas gali būti atliekamas keliais termostatais iš MyHeating programėlės arba per internetinį portalą – MyWarmup.

Element WiFi termostatas yra viena iš mūsų grindų šildymo valdymo naujovių, sukurta atsižvelgiant į paprastumą ir funkcionalumą.
Skaityti daugiau

Element WiFi termostatas

Skaityti daugiau

Kaip įsigyti Warmup sistemą?

Tiesiog užpildykite trumpą pasiūlymo užklausos formą, nurodydami išsamią informaciją apie projektą, ir mes parodysime, kokia sistema idealiai atitinka reikalavimus ir kaip ją įsigyti. 

Užklausimas forma

Kuris Warmup grindų šildymo termostatas, skirtas elektrinėms sistemoms, yra tinkamas?

Elektrinio grindų šildymo sprendimai puikiai tinka “nematomai” šilumai įvesti į renovacijos projektus, nes dėl neaukšto profilio dizaino ir paprastų montavimo metodų jie puikiai tinka naudoti bet kurioje patalpoje.

Beveik visi mūsų valdikliai gali būti naudojami su Warmup elektrine grindų šildymo sistema, tačiau jei perkate naują sistemą arba norite atnaujinti termostatą, idealiai tinka mūsų 6iE arba Element WiFi termostatai. 6iE – tai stilingas, aukštos klasės termostatas su spalvotu ekranu, kuriuo valdyti šildymo sistemą taip pat intuityvu, kaip ir naudotis telefonu .

Kaip įsigyti Warmup sistemą?

Tiesiog užpildykite trumpą pasiūlymo užklausos formą, nurodydami išsamią informaciją apie projektą, ir mes parodysime, kokia sistema idealiai atitinka reikalavimus ir kaip ją įsigyti. 

Užklausimas forma

Kaip nustatyti grindų šildymo termostatą

Visus mūsų termostatus lengva naudoti, juos paprasta įrengti ir nustatyti. Termostatų instrukcijas, technines specifikacijas ir kitus pasirinktam valdikliui skirtus dokumentus rasite mūsų svetainėje.

Norite įsigyti naują termostatą?

Gaukite nemokamą internetinį pasiūlymą ir išsirinkite geriausią valdiklį arba susisiekite su mumis ir suraskite artimiausią Warmup sandėlininką.

 

Categories : Termostatai




Like this article? Share it with your friends.
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email