Grindų šildymo valdymas 6iE WiFi termostatu

Grindų šildymo sistemos valdymas naudojant specialų termostatą užtikrina paprastą naudojimą, didesnį energijos vartojimo efektyvumą ir komfortišką šilumą ištisus metus. Šiame vadove apžvelgsime daugybę naujojo 6iE WiFi termostato privalumų. Išsiaiškinsime:

  • Kaip 6iE naudoja zoninį šildymą, kad būtų užtikrintas tikslus valdymas
  • Paprasčiausi būdai nustatyti šildymo grafikus ir automatinį šildymą
  • Kaip išmanusis termostatas padidina energijos vartojimo efektyvumą
  • Kiek galima sutaupyti mokant sąskaitas už energiją
  • 6iE suderinamumas su kitais išmaniaisiais įrenginiais

Kaip nustatyti šildymo programą

Puiki idėja nustatyti 6iE, kad šildymo sistema būtų pritaikyta pagal naudotojo įprastą režimą. 6iE atveju tai padaryti paprasta – intuityviame jutikliniame ekrane įvesti šios tvarkos duomenis arba valdyti šį grafiką nuotoliniu būdu iš Warmup programėlės “MyHeating” naudojant išmanųjį telefoną. Naudojant mobiliąją programėlę “MyHeating” arba MyWarmup internetinį portalą, galima nustatyti, kad grindų šildymo sistema įsijungtų/išsijungų išvykus iš namų, arba tiesiog reguliuoti temperatūrą, kad grįžus namuose būtų šilta.

Automatinio šildymo funkcija

Warmup Wifi termostatų asortimente yra pažangios technologijos, įskaitant automatinio šildymo funkciją, kuri reiškia, kad namuose išliks ideali komforto temperatūra ir prireikus nereikės nustatyti šildymo programos.

6iE WiFi termostate naudojama SmartGeo technologija, kuri gali išmokti rutinos ir automatiškai nustatyti tobulą šilumos lygį pagal bet kokius reikalavimus. SmartGeo funkcija optimizuoja šildymo sistemos veikimą ir gali padėti sutaupyti. Naudojant foninį ryšį su išmaniaisiais telefonais, ji sumažina namų grindų šildymo temperatūrą, kai esate išvykę, ir automatiškai padidina ją, kai grįžtate namo.

Ar 6iE padidins sistemos energijos vartojimo efektyvumą?

Kadangi visi stengiamės mažinti asmeninį išmetamo anglies dioksido kiekį, grindų šildymo sistemos su nuotoliniu būdu valdomais termostatais yra puikus būdas pagerinti namų energijos vartojimo efektyvumą.

Grindinis šildymas naudoja mažiau energijos nei tradicinės šildymo sistemos, nes veikia esant žemesnei temperatūrai, o komforto lygis išlieka toks pat. Taip yra todėl, kad šildymas naudoja spinduliuojančios šilumos efektą, kuris švelniai skleidžia šilumą tiesiai į patalpoje esančius daiktus ir žmones, o ne tik šildo orą, kaip centrinio šildymo radiatoriai. Tai labai sumažina energijos švaistymą. 6iE, turėdama geresnes galimybes taupyti energiją dėl automatinio šildymo ir nuotolinio valdymo, maksimaliai padidina esamą efektyvumą – sutaupo iki 25 % energijos.

Ar 6iE galima prijungti prie Amazon Echo arba Google Home?

Termostatą 6iE galima valdyti per kitus išmaniuosius namų įrenginius, naudojant namų automatizavimo platformą IFTTT. Šis būdas – paprastas sprendimas valdyti termostatą naudojant Alexa, Google Home ar kitą prie interneto prijungtą išmanųjį balso asistentą. Dėl grindų šildymo sistemos “zoninio” šildymo būdo, balsu galima valdyti ne viso namo, o konkrečios zonos šildymą.

6iE taip pat suderinamas su pastatų valdymo sistemomis, todėl idealiai tinka montuoti didesniuose projektuose su keliomis šildymo zonomis.

Kur galima įsigyti termostatą 6iE?

Šildymo valdiklį 6iE galite įsigyti internetu naudodamiesi mūsų kainų apskaičiavimo sistema. Išbandykite jį jau šiandien ir sužinokite, kiek kainuos mažai anglies dioksido į aplinką išskirianti šildymo sistema.

Kaip įsigyti Warmup sistemą?

Tiesiog užpildykite trumpą pasiūlymo užklausos formą, nurodydami išsamią informaciją apie projektą, ir mes parodysime, kokia sistema idealiai atitinka reikalavimus ir kaip ją įsigyti. 

Užklausimas forma




Like this article? Share it with your friends.
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email