Lauko paviršių apsauga nuo užšalimo

Daugelis namų savininkų deda daug pastangų, kad sukurtų patogią ir patrauklią terasą ar asfaltuotą sodo teritoriją, tačiau šaltesniais mėnesiais, temperatūrai nukritus žemiau nulio, ji tampa nenaudojama. Argi nebūtų puiku, jei kiekvieną žiemą nebūtų prarandama galimybė patekti į šią namų teritoriją? Argi nebūtų idealu, jei būtų būdas terasą ar sodą padaryti patogią žmonėms ištisus metus? Šiame straipsnyje parodysime, kaip mūsų siūlomi sniego tirpinimo ir apsaugos nuo užšalimo sprendimai neleis, kad šaltis šią žiemą atimtų mūsų mėgstamą vietą pasėdėti ir atsipalaiduoti. Sužinosime:

  • Dažniausiai pasitaikančios tradicinės lauko šildymo įrangos problemos
  • Warmup sniego tirpinimo kabelių naudojimo privalumai 
  • Kur galima naudoti sniego tirpinimo kabelius
  • Kiti produktai, skirti lauko paviršiams apsaugoti nuo sniego ir šalčio

Standartinių lauko šildymo sprendimų problemos

Šiluminės lempos ir žibintai

Geriausias būdas kovoti su žema temperatūra lauke – pridėti šiek tiek šilumos. Paprastai tariant, ugnis ir ledas nesiderina, todėl, jei norime, kad mūsų terasoje ar sode nebūtų sniego ir šlapdribos, galbūt norėtume pridėti šiek tiek šilumos prie interjero. Šilumos lempos ir žibintai suteikia daug šilumos ir juos palyginti lengva laikyti šiltuoju metų laiku. Tačiau jie gali kovoti su šalčiu ir sniegu tik tam tikrose vietose, kai yra naudojami, ir niekada neturėtų būti laikomi nuolat.

Nešiojamos ugniavietės ir židiniai 

Kita idėja, padedanti apsaugoti terasą ar įvažiavimą nuo sniego ir ledo, yra nešiojamosios ugniavietės arba individualūs židiniai. Tik nedaugelis dalykų yra tokie smagūs ir atpalaiduojantys kaip šaltą naktį prisiglausti prie ugniavietės, o židiniai taip pat pagerina lauko estetiką, sukurdami smagią, šiltą ir kviečiančią atmosferą. Pagrindinis galimas šių sprendimų trūkumas yra tas, kad šaltomis naktimis jie apsaugo nuo ledo kaupimosi tik tuo atveju, jei yra naudojami, o užgesinus ugnį sniegas greitai susikaupia. 

Terasų, balkonų ir takų sniego tirpinimas

Sniego tirpinimo kabeliai neužšąlantiems paviršiams 

Deja, kai temperatūra nukrenta per žemai, net ir aukščiausios klasės židinių, ugniaviečių, kaitinimo lempų ir žibintų nepakanka, kad ištirptų ledas ir sniegas lauke. Taip pat svarbu prisiminti, kad ledas ir sniego perteklius yra ne tik nemalonus, bet ir potencialus pavojus, galintis smarkiai pakenkti žmonėms, transporto priemonėms ir įrangai.

Jei ieškote geriausio būdo, kaip išlaikyti lauko paviršių be ledo ir sniego, Warmup yra tinkama vieta jo ieškoti. Naujoviška Warmup spinduliuojančios šilumos technologija taip pat gali būti naudojama siekiant padėti tirpdyti sniegą ir užkirsti kelią ledo kaupimuisi lauko teritorijose.

Sniego tirpinimo kabelis – tai elektrinis šildymo kabelis, padedantis žiemos mėnesiais apsaugoti lauko teritorijas nuo sniego ir ledo. Šią sistemą galima naudoti tiek betonui, tiek asfaltui, ji montuojama tiesiai ant paviršiaus, o tada padengiama galutine paviršiaus medžiaga – betonu, trinkelėmis ar asfaltu. Ši technologija užtikrina spinduliuojančią šilumą visame paviršiaus plote, o ne tik nedideliame, lokalizuotame plote, kaip ugniavietės ir lempos. Sniego tirpinimo sistemos valdomos lengvai naudojamu pridedamu temperatūros reguliatoriumi, kad paviršius būtų neužšalęs, kai reikia, net ir nesant namuose.

Užtikrinti, kad takai ir šaligatviai visada būtų saugūs

Kur galima naudoti sniego tirpinimo kabelius 

Sniego tirpinimo kabelis yra patikimas ir pastovus šildymo šaltinis, kuris apsaugos išorines asfaltuotas vietas. Sistema sukurta gyvenamiesiems namams ir nedidelėms komercinėms reikmėms. Ją galima naudoti įvairiais būdais, pvz:

  • Terasų, balkonų ir takų sniego tirpinimas
  • Saugaus vairavimo užtikrinimas, kad neužšaltų važiuojamieji keliai
  • Užtikrinti, kad takai ir šaligatviai visada būtų saugūs
  • Trinkelėmis iškloto sodo apledėjimo šalinimas
  • Neleiskite susidaryti ledui ant laiptų ir pandusų
Kabeliai montuojami kartu su valdikliais ir jutikliais

Kaip veikia sistema? 

Sniego tirpinimo sistema veikia į lauko paviršius įleidžiant šildymo kabelius, kad ištirptų sniegas ir ledas. Kabeliai montuojami kartu su valdikliais ir jutikliais, todėl sukuriama automatizuota sistema, užtikrinanti ramybę. Jutikliai matuoja oro temperatūrą ir drėgmės lygį ant dangos, todėl valdiklis gauna reikiamą informaciją, kad įjungtų sistemą, kol neliks sniego ar ledo. Valdikliai gali būti montuojami patalpose, kad būtų lengvai pasiekiami, ir turi lengvai naudojamą sąsają.

Kaip įsigyti Warmup sniego tirpinimo sistemą?

Warmup turi ilgametę patirtį ir yra pirmaujanti šildymo kabelių sistemų tiekėja visame pasaulyje. Gaukite nemokamą momentinį pasiūlymą šiandien, kad sužinotumėte geriausią spindulinio šildymo sprendimą sniegui tirpdyti lauko paviršiuose, ir susisiekite su mumis dėl bet kokių klausimų.

Kaip įsigyti Warmup sistemą?

Tiesiog užpildykite trumpą pasiūlymo užklausos formą, nurodydami išsamią informaciją apie projektą, ir mes parodysime, kokia sistema idealiai atitinka reikalavimus ir kaip ją įsigyti. 

Užklausimas forma




Like this article? Share it with your friends.
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email