DCM-PRO low wattage

Mažos galios sistema DCM-PRO yra naujausias Warmup energiją taupantis elektrinis grindų šildymas. Šiame ekspertų vadove supažindinsime su daugybe šios naujoviškos sistemos privalumų ir padėsime nuspręsti, ar tai tinkamas elektrinio grindų šildymo sprendimas Jums. Mes aptarsime:

  • Skirtumas tarp Warmup standartinių ir mažos galios DCM-PRO sistemų 
  • Kaip mažos galios DCM-PRO idealiai tinka namams su mažomis šildymo išlaidomis 
  • Šios sistemos naudojimo su saulės energija pranašumai
  • Kokias grindų apdailas galima naudoti
  • Kiek galima sutaupyti naudojant DCM-PRO 

Kuo skiriasi standartinė DCM-PRO galia nuo mažos galios?

DCM-PRO standartinė galia gali užtikrinti lanksčią šiluminę galią nuo 112,5 iki 225 W/m², ir tai puikus pasirinkimas projektams, kuriuose naudojamas tipinis srovės stiprumas amperais, tačiau jei namas turi ribotą srovės stiprumą, tuomet sprendimas gali būti mažesnės galios sistema. Mažos galios DCM-PRO kabelis buvo specialiai sukurtas tokioms savybėms patenkinti. Su mažesne šildymo galia nuo 41,3 iki 82,5 W/m², ši elektrinio grindų šildymo sistema idealiai tinka naudoti pastatuose su maža elektros apkrova ir mažais šilumos nuostoliais.

Kokiems namams skirta mažos galios DCM-PRO sistema?

Namuose su sumažintu elektros srovės stiprumu iš tinklo ribojamas elektros prietaisų, kuriuos galima naudoti vienu metu, skaičius, todėl naudojant standartinės galios elektrinio grindų šildymo sistemą, šildant namus liktų mažai energijos kitoms elektros paslaugoms. Mažos galios sistemos, tokios kaip mažos galios DCM-PRO, kurios vidutinė galia yra 55 W/m², įrengimas sumažina elektros energijos suvartojimą iš tinklo, todėl namuose galima naudoti kitus prietaisus, kol veikia grindų šildymo sistema.

Sunaudojant mažiau elektros energijos, taip pat svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad DCM-PRO mažos galios sistema turėtų būti montuojama gerai izoliuotuose namuose, kur šilumos nuostoliai bus mažesni arba lygūs maždaug 40 W/m²Geros grindų izoliacijos įrengimas kartu su šildymo sistema taip pat yra svarbi priemonė, nes tai padidins sistemos efektyvumą, sutrumpins įkaitimo laiką ir sumažins šilumos, prarandamos per grindų pagrindą, lygį.

Ar mažos galios sistemą DCM-PRO galima naudoti su saulės energija? 

Taip, galima. Dėl itin mažo mažos galios sistemos DCM-PRO energijos poreikio ši sistema puikiai tinka montuoti su saulės baterijomis ir baterijomis, kurios pagal konstrukciją gamina mažesnę apkrovą. Saulės elektra tampa vis populiaresniu energijos šaltiniu naujiems namams ir renovacijos projektams – tai švari, atsinaujinančia energija pagrįsta alternatyva daug anglies dioksido išskiriantiems šaltiniams, tokiems kaip dujiniai katilai ir anglimi kūrenamos elektrinės. Sumontavus mažos galios DCM-PRO su fotovoltinėmis plokštėmis ir baterijomis, kad būtų galima kaupti energijos perteklių, bet kuris namas gali būti šildomas iš anglies dioksido neišskiriančia, savaime pagaminta elektra, sukuriant tvaresnę erdvę ir žymiai sumažintas eksploatavimo išlaidas.

DCM-PRO įrengimo su saulės sistemomis kaina skirsis priklausomai nuo vietos ir projekto apimties. Jei norite įrengti visą saulės energiją naudojančią elektrinę grindų šildymo sistemą, stebėkite vyriausybės iniciatyvas, kurios gali padėti finansuoti kai kurias įrengimo išlaidas. Gaukite Warmup grindų šildymo pasiūlymą naudodami mūsų internetinę formą. Tiesiog įveskite kai kurias projekto detales ir mes jums pasakysime, kiek kainuos pasirinktos elektrinės grindų šildymo sistemos įsigijimas.

Kokį grindų tipą geriausia naudoti su DCM-PRO sistema?

Kaip ir standartinės galios sistemą, mažos galios DCM-PRO galima naudoti su visomis grindų apdailomis bet ypač tinka plytelių grindų apdailai dėl atskyrimo technologijos, kuri gali padėti apsaugoti grindis nuo įtrūkimų, atsirandančių dėl šoninio pagrindo judėjimo. O dėl mažesnių sistemos galios poreikių, mažos galios DCM-PRO taip pat yra įvertintas taip, kad padidintų grindų apdailos atsparumą iki 0,3 m²⋅K/W. Tai leis rinktis iš dar platesnio grindų pasirinkimo variantų.

DCM-PRO suteikia greičiausią šildomos sistemos įrengimą, o tai reiškia, kad energiją taupančia elektrinio grindų šildymo šiluma galima mėgautis greitai ir be vargo. DCM-PRO membrana turi lipnų paviršių, todėl ją galima tiesiogiai klijuoti prie pagrindo, nereikalaujant specialių klijų. Jame taip pat panaudota unikali konstrukcija, todėl reikia mažiau išlyginamojo mišinio arba plytelių klijų, o tik 5,5 mm gylyje puikiai tinka montuoti visų dydžių patalpose su ribotu lubų aukščiu. Jei DCM-PRO naudojamas su grindų plytelėmis, jos gali būti klijuojamos tiesiai ant mebranos arba naudojant šią sistemą su kitomis grindų dangomis, prieš dengiant galutinę grindų dangą galima padengti savaime išlyginamojo mišinio sluoksniu.

Kaip valdyti DCM-PRO sistemą 

Elektriniam grindų šildymui reikalingas sistemai skirtas termostatas, kuris užtikrintų zoninį namo šildymo valdymą ir pagerintų jo energijos vartojimo efektyvumą. Puikus valdiklis, skirtas naudoti su mažos galios DCM-PRO, yra Warmup 6iE WiFi termostatas. Su pirmuoju pasaulyje išmaniojo telefono jutikliniu ekranu ir grindų šildymo valdikliu, 6iE yra tikrai patogus naudoti – tiesiog slinkite ir braukite, kad nustatytumėte idealų šildymo grafiką. Naudojant 6iE su MyHeating programėle taip pat palengvinamas automatinis šildymas ir nuotolinis valdymas, todėl namų šildymo sistema tampa išmanesnė ir intuityvesnė.

Kiek elektros energijos galima sutaupyti? 

Spindulinis grindų šildymas yra energiją taupantis šildymo būdas, todėl dėl šio padidinto efektyvumo galima tikėtis daugiau sutaupyti. Mažos galios DCM-PRO yra 100% efektyvus elektrinis šildymas ir zoninis valdymas gali sumažinti energijos suvartojimą iki 35%, palyginti su tradicinėmis radiatorių sistemomis.

Be esamo elektrinio grindų šildymo taupymo, naudojant šią sistemą su saulės baterijomis, galima 100% galios tiekti sistemai iš savo pačių pasigamintos energijos. Ši pažangi technologija sumažins CO2 emisiją ir leis žymiai sutaupyti ilgalaikes išlaidas.

Kaip įsigyti Warmup sistemą?

Tiesiog užpildykite trumpą pasiūlymo užklausos formą, nurodydami išsamią informaciją apie projektą, ir mes parodysime, kokia sistema idealiai atitinka reikalavimus ir kaip ją įsigyti. 

Užklausimas forma




Like this article? Share it with your friends.
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email