Buto, namo ar laisvo miegamojo nuoma apylinkėse besilankantiems turistams yra populiarus būdas gauti papildomų pajamų ir yra daugybė platformų, kurios gali padėti supažindinti poilsiautojus su namų savininkais. Vienas svarbiausių dalykų, į kuriuos reikia atsižvelgti kuriant svečiams jaukią aplinką, – pasirinkti puikų šildymo sprendimą, kad viešnagė būtų patogi ir ekologiška. Šiame vadove mes išnagrinėsime, kaip elektrinės grindų šildymo sistemos yra puiki idėja jūsų nuomojamoms patalpoms, ir atrasime:

  • Daugybė grindų šildymo sistemos privalumų
  • Kaip lengva įrengti grindų šildymo sistemą
  • Kaip elektrinio grindų šildymo energijos vartojimo efektyvumas gali padėti sumažinti eksploatavimo išlaidas 
  • Paprastas būdas valdyti elektrinį grindų šildymą
  • Kaip elektrinis grindų šildymas nereikalauja jokios priežiūros 

Dėl ko elektrinis grindų šildymas puikiai tinka nuomai?

Grindų šildymo sistemos – tai aplinkai nekenksminga šildymo forma, kuri, priešingai nei centrinio šildymo sistema (iš esmės šildanti tik orą), naudoja spindulinės šilumos technologiją ir šildo namus nuo žemės paviršiaus, tiesiogiai šildydama patalpoje esančius daiktus ir žmones. Ši šildymo forma yra tvaresnis namų šildymo būdas. Mūsų siūlomos elektrinės grindų šildymo sistemos reikalauja daug mažiau energijos, kad pasiektų komfortišką temperatūrą, nei tradiciniai radiatoriai, todėl yra iki 40 % efektyvesnės . 

Elektrinės grindų šildymo sistemos idealiai tinka poilsio namams ir trumpalaikei nuomai, nes tai yra universalus, nebrangus šildymo sprendimas savininkui ir svečiams. Kitaip nei centrinio šildymo sistemos, šios sistemos greitai įkaista, todėl svečiai gali mėgautis tikslia šiluma jų poreikius atitinkančiu laiku ir nešvaistyti energijos veltui. Tai reiškia, kad elektrinės grindų šildymo sistemos puikiai tinka naudoti nereguliariai, todėl nereikia nerimauti dėl nereikalingo naudojimo ir nenumatytų išlaidų, kai poilsio namai yra laisvi. 

Sistemos gali būti dviejų formų: šildymo kabeliai arba šildymo kilimėliai. Abiejų tipų šildymo sistemas galima naudoti naujos statybos poilsio namuose ir renovacijos projektuose, nes jų žemo profilio dizainas neturės įtakos grindų aukščiui. Pasirenkant geriausią šildymo sistemą būstui reikia atsižvelgti į keletą kintamųjų, t. y. į patalpos išplanavimą, grindų apdailą ir grindų pagrindo tipą. Paprašykite mūsų pasiūlymo, kad sužinotumėte, kokia grindų šildymo sistema geriausiai tinka Jūsų nekilnojamojo turto objektui. 

Ar lengva įrengti elektrinę grindų šildymo sistemą?

Visas Warmup sistemas galima greitai ir lengvai įrengti – kai kurias sistemas galima įrengti greičiau nei per vieną dieną. Jas galima įrengti taip pat ir viename esamo namo kambaryje arba visame name. 

DCM-PRO šildoma atskyrimo sistema tai elektrinė grindų šildymo sistema, leidžianti greitai įrengti grindis patalpose, kuriose grindys išklotos plytelėmis. Montuotojas gali paprasčiausiai rankomis įstatyti DCM-PRO kabelį į pridedamą membraną ir taip sukurti optimalų šildymo išdėstymą poilsio namuose . 

StickyMat sistema yra populiarus šildymo kilimėlis, kurį galima įrengti įprastos formos patalpose ir kuris gali būti naudojamas visų tipų grindims. Joje yra 1,8 mm šildymo laidas, paruoštas optimaliam šilumos kiekiui pasiekti ant iš anksto paruoštų matmenų kilimėlių su lipniu pagrindu – tereikia išvynioti ir priklijuoti prie pagrindo . 

Grindų šildymo įrengimo kaina priklauso nuo projekto poreikių, pasirinktos sistemos ir montuotojo užmokesčio. 

Kokios yra geriausios šildymo reguliavimo galimybės?

Termostatais reguliuojama grindų šildymo sistemų temperatūra, ir užtikrinama, kad patalpos būtų puikiai šildomos. Valdant sistemą išmaniuoju termostatu yra puikus būdas padidinti energijos vartojimo efektyvumą ir, palyginti su paprastais termostatais, galima sutaupyti iki 25 % papildomos energijos.  

Element WiFi termostate naudojami paprasti jutikliniai mygtukai, kuriais tiksliai valdoma sistema, o jo elegantiškas, į akis nekrentantis dizainas tiks prie bet kokio  namų interjero. Termostatas veikia kartu su Warmup programėle MyHeating ir užtikrina automatinį šilumos valdymą, todėl reikiamu metu ir reikiamoje temperatūroje galima mėgautis spinduliuojančia šiluma ir nereikia sudaryti tvarkaraščio. Element WiFi termostatas su Warmup MyHeating programėle padeda sumažinti energijos suvartojimą ir sutaupyti daug lėšų  

Kaip įsigyti Warmup sistemą?

Tiesiog užpildykite trumpą pasiūlymo užklausos formą, nurodydami išsamią informaciją apie projektą, ir mes parodysime, kokia sistema idealiai atitinka reikalavimus ir kaip ją įsigyti. 

Užklausimas forma

Ar naudojant elektrinį grindų šildymą bus sutaupyta energijos sąnaudų?

Grindų šildymas patalpas sušildo daug greičiau nei centrinio šildymo sistema ir tam reikia mažiau energijos. Dėl to galima sutaupyti daug energijos ir gerokai sumažinti nekilnojamojo turto anglies dioksido pėdsaką.

Siekiant padidinti sistemos efektyvumą ir dar labiau sutaupyti, reikėtų įrengti išmanųjį termostatą ir prie jo pridedamą grindų izoliaciją. Grindų izoliacija padeda sumažinti šilumos nuostolius ir kartu pagerina grindų šildymo sistemos įkaitimo laiką – taip užtikrinamas maksimalus išlaidų taupymas bet kokiame būste. Naudojant Warmup elektrinę grindų šildymo sistemą su izoliacija, išmaniuoju termostatu ir prie jo pridedama programėle, galima gerokai sumažinti metines atostogų namo sąskaitas už energiją.

Kaip įsigyti Warmup sistemą?

Tiesiog užpildykite trumpą pasiūlymo užklausos formą, nurodydami išsamią informaciją apie projektą, ir mes parodysime, kokia sistema idealiai atitinka reikalavimus ir kaip ją įsigyti. 

Užklausimas forma

Kokios priežiūros reikia sistemai? 

Vienas iš didžiausių rūpesčių, susijusių su nuomos verslu, yra turto priežiūra. Reikia tikėtis bendro patalpų nusidėvėjimo, tačiau užtikrinus, kad komunalinės paslaugos veiktų kuo sklandžiau, galėsite mėgautis poilsiu ir atsipalaidavimu. 

Skirtingai nuo tradicinių šildymo būdų, elektrinio grindinio šildymo sistemų nereikia dažnai prižiūrėti. Jas įrengus, turėtų būti lengva naudoti spindulinę šilumą, nereikalaujančios nuolatinės priežiūros. Todėl elektrinis grindų šildymas yra protinga ir rūpesčių nekelianti investicija visiems nuomojamų namų savininkams.  

Daugumai mūsų šildymo sprendimų suteikiama viso eksploatavimo laikotarpio garantija ir visiems jiems taikoma garsioji Warmup SafetyNet įrengimo garantija, todėl, jei įrengimo metu kas nors nutiktų ne taip, mes nemokamai pakeisime sugadintą šildymo sistemą nauja. 

Kaip įsigyti Warmup sistemą?

Tiesiog užpildykite trumpą pasiūlymo užklausos formą, nurodydami išsamią informaciją apie projektą, ir mes parodysime, kokia sistema idealiai atitinka reikalavimus ir kaip ją įsigyti . 




Like this article? Share it with your friends.
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email