Ultralight izoliacinė plokštė

Izoliacijos įrengimas naudojant bet kokią naują grindų šildymo sistemą yra svarbus siekiant maksimaliai padidinti jos energijos vartojimo efektyvumą. Šiame vadove parodysime, kaip Warmup Ultralight grindų šildymo plokštė yra kol kas pažangiausias izoliacijos sprendimas. Mes aptarsime:

  • Kodėl izoliaciją svarbu naudoti su grindų šildymu
  • Ultralight 4-in-1 privalumai
  • Kaip Ultralight izoliacinė plokštė gali padėti sutaupyti
  • Ultralight montavimo patarimai
  • Grindų šildymo sistemos pagerinimas naudojant Ultralight 

Kodėl izoliaciją svarbu naudoti su grindų šildymu

Įrengiant grindų šildymą visada rekomenduojama naudoti kartu su izoliacija, nes tai labai pagerina šildymo sistemos našumą, pagreitina įšilimo laiką ir sumažina šilumos nuostolius. Geros kokybės izoliacija neleidžia grindų šildymo sistemos gaminamai šilumai sklisti žemyn, todėl šiluma išliks patalpoje, o dėl šio padidinto efektyvumo izoliacija taip pat gali padėti sutaupyti eksploatacines išlaidas.

Ultralight yra puikus izoliacijos sprendimas elektrinėms grindų šildymo sistemoms, nes, be tipiškų grindų šildymo izoliacijos privalumų, jis pasižymi pažangia šilumos paskirstymo ir atskyrimo technologija bei triukšmo mažinimo savybėmis.

Warmup Ultralight 4-in-1 izoliacinės plokštės pranašumai

Ultralight plokštė buvo sukurta siekiant sutelkti dėmesį į keturis pagrindinius privalumus: izoliaciją, šilumos pasiskirstymą, atskyrimą ir garso izoliaciją. Jis pagamintas iš kelių sluoksnių, sudarytas iš aliuminio, neaustinės vilnos ir PEF izoliacijos ir užtikrina 50% tolygesnį šildymą ir 30% greitesnį įkaitimą nei naudojant standartines izoliacines plokštes.

Izoliacija

Ultralight yra pagamintas naudojant aukštos kokybės PEF izoliaciją, kuri gali padėti sutrumpinti elektrinio grindų šildymo sistemos įkaitimo laiką iki 76 minučių, tuo pačiu sumažinant energijos suvartojimą 69%.

Atskyrimas

Dėl šoninio pagrindo judėjimo (paprastai dėl aplinkos temperatūros pokyčių), akmens ir plytelių grindų apdaila laikui bėgant gali įtrūkti. Ultralight plokštė turi naujovišką vilnos atsiejimo sluoksnį, kuris padeda apsaugoti plyteles ir skiedinį nuo šio judėjimo.

Šilumos sklaida

Daugiasluoksnėje Ultralight plokštės konstrukcijoje taip pat panaudotas aliuminio difuzoriaus sluoksnis, kuris atspindi grindų šildymo sistemos skleidžiamą šilumą aukštyn ir tolygiai paskirsto per grindis. Naudojant šią technologiją, namai bus puikiai šildomi iki idealios temperatūros reikalavimų, be karštų ar šaltų vietų.

Garso izoliacija

Ultralight pasižymi garsą izoliuojančiomis savybėmis, o tai reiškia, kad namuose galima mėgautis didesne taika ir tyla. Ultralight akustinės savybės yra palyginamos su specialiais akustiniais gaminiais, tokiais kaip guma ir kamštiena, neprarandant izoliacinių, šilumos sklaidos ar atskyrimo savybių.

Itin lengvas ir taupo eksploatacines išlaidas

Mažai anglies dioksido į aplinką išskirianti grindų šildymo technologija gali pasiūlyti mažesnes ilgalaikes eksploatavimo išlaidas, palyginti su tradicinėmis šildymo sistemomis, o naudojant Ultralight sistemos našumui pagerinti, šias išlaidas galima maksimaliai sumažinti.

Daugiau sutaupyti galima ir naudojant išmanųjį termostatą grindų šildymo sistemai valdyti ir užtikrinti, kad ji veiktų optimaliausiu lygiu. Warmup 6iE WiFi termostatas yra pilnas unikalių funkcijų, tokių kaip automatinis šildymas ir nuotolinis pasiekiamumas, ir leidžia sutaupyti iki 25 % išlaidų už elektros energiją. Ultralight padidins spinduliuojamosios šilumos efektą, 100% efektyvaus elektrinio šildymo ir zoninio Warmup sistemos valdymą, todėl energijos suvartojimas bus sumažintas iki 35%.

Kaip sumontuoti Ultralight izoliaciją? 

Itin lengvas izoliacines plokštes paprasta montuoti. Jos yra lengvesnės ir didesnės nei tradicinės izoliacinės plokštės, todėl montuotojas gali jas greičiau įrengti. Standartiniu peiliu galima iškirpti itin lengvas kreives arba sudėtingas formas, o dėl jų unikalios konstrukcijos jie taip pat nedulka, todėl įrengimas yra švaresnis nei bet kada anksčiau.

Norėdami sumontuoti, atlikite šiuos 4 paprastus veiksmus:

  • Išvalykite ir išdžiovinkite išlygintą paviršių
  • Gruntuokite gruntu be tirpiklių
  • Užtepkite 1/4″ lanksčių cemento pagrindo klijų
  • Plokštes klokite ant šviežių griovelių su išskirstytomis jungtimis.

Ultralight plokštė taip pat yra tik 6 mm storio, o tai reiškia, kad šis izoliacijos sprendimas labai mažai prideda papildomo aukščio baigtoms grindims, todėl idealiai tinka naudoti namų renovacijos projektuose. Norint pagerinti namų energetinį efektyvumą ir sutaupyti papildomų sąskaitų už energiją, apsvarstykite galimybę naudoti Ultralight. Gaukite nemokamą pasiūlymą šiandien.

Kaip įsigyti Warmup sistemą?

Tiesiog užpildykite trumpą pasiūlymo užklausos formą, nurodydami išsamią informaciją apie projektą, ir mes parodysime, kokia sistema idealiai atitinka reikalavimus ir kaip ją įsigyti. 

Užklausimas forma




Like this article? Share it with your friends.
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email